Konopné mléko 5% 200ml

Konopné mléko 5% 200ml
Výrobce: MedicProgress (CZ )
Kód zboží: 2536812
HEM: Prohlášení o shodě
Dodání: 1-2 dny
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 114,88 Kč
Cena: 139,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

Konopné mléko 5% 200ml

Účinné látky:
Konopný olej
je díky svému složení bohatý na esenciální mastné kyseliny, vitaminy A, B1, B2, B6, C a E, fytin a kyselinu kanabidiolovou se silným baktericidním účinkem.
Je také zdrojem důležitých minerálních látek – vápníku, sodíku, fosforu, hořčíku, draslíku i železa, manganu, zinku, křemíku či platiny.
Konopný olej dokáže účinně redukovat příznaky stárnutí. Nenasycené mastné kyseliny mají výborné uklidňující, protizánětlivé a regenerační schopnosti, zajišťují pokožce přirozenou vláčnost.
Vnější aplikace konopného oleje pomůže zmírnit či úplně eliminovat také kožní problémy projevující se vysoušením a praskáním pokožky, ale i projevy akné, atopického ekzému či lupénky.
D-panthenol
pro-vitamin B5, hydratuje a zvláčňuje podrážděnou pokožku a má regenerační účinky, zrychluje přirozenou obnovu buněk. Odstraňuje tak nepříjemné pocity svědění a redukuje podráždění a zčervenání pokožky.
D-panthenol je vhodný i jako péče pro posílení obranyschopnosti, imunity, kůže a odolnosti pokožky vůči vlivům vnějšího prostředí. Hydratace zabezpečuje soudržnost pokožky a eliminuje možné loupání suché kůže, která může působit neesteticky.
Bambucké máslo
je složením velmi příbuzné s lidskou kůží a při kontaktu s teplem lidského těla se rozpustí a příjemně splyne s pokožkou. Výborně se vstřebává a proniká do nejhlubších vrstev pokožky, kde dokáže předat veškeré drahocenné složky. Vytváří ochranný film, přitom neucpává póry a pokožka může volně dýchat.
Vitamin E
je antioxidant, chrání buňky kůže před poškozením, zároveň urychluje jejich obnovu. Přispívá k ochraně před předčasným stárnutím kůže.

Použití
Mléko je vhodné používat každý den 1-2x denně, zejména po koupeli, slunění pro péči o pokožku podrážděnou sluncem (UV-zářením), suchem, mrazem a podobně.
Rovněž je vhodné jej používat pro hydrataci před sluněním, i jako přípravu a ochranu před povětrnostními vlivy, jako je rychlá změna teploty, chlad, teplo, podráždění mořskou vodou, pískem, sněhem, větrem apod.
Přípravek je vhodný i pro děti. V případě nejasností nebo ostatních případech doporučujeme aplikaci konzultovat s lékařem nebo lékárníkem.

Přípravek je silně hydratační na kůži, proto je vhodný pro použití na jakoukoliv pokožku včetně pokožky se sklonem k suché až podrážděné z jakýchkoliv příčin (teplo, chlad, chlorovaná voda, dehydratace, UV záření).
Je vhodný i jako prevence přesušení a ztvrdnutí kůže rukou a nohou z práce v zaměstnání i na zahradě, kdy se tvoří záděry, rohovatí pokožka. Pro péči o ruce a nohy vyzkoušejte přípravek Konopný krém na ruce.

Aplikace
Před prvním použitím silně stiskněte vršek/flip-top pro odstranění pojistky originality. Naneste na pokožku co největší množství mléka, které je schopno se vstřebat do pokožky a lehkým vtíráním mléko vetřete do pokožky. V případě potřeby aplikaci opakujte.

Uchovávejte mimo dosah dětí!

Nejprodávanější

Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 391,00 Kč Koupit


MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 104,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 331,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 405,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 541,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 722,00 Kč Koupit