HERBADENT ORIGINAL bylinná zubní pasta 100g NEW

HERBADENT ORIGINAL bylinná zubní pasta 100g NEW
Výrobce: HERBADENT S.R.O. (CZ )
Kód zboží: 3732774
HEM:
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 97,52 Kč
Cena: 118,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

Bylinná zubní pasta s ženšenem HERBADENT Homeo s unikátní recepturou je vhodná k pravidelné péči o citlivé zuby nebo při alergii na fluor, případně menthol. Napomáhá boji proti zánětu dásní, krvácení a paradontóze.
Pasta neobsahuje fluor a mentol, proto je vhodná při homeopatické léčbě. Hodí se také pro péči o mléčný chrup u malých dětí a pro onkologické pacienty.

Je založena na blahodárných účincích sedmi léčivých bylin. Extrakt řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku napomáhají v boji proti zánětu dásní, krvácení a paradentóze.
Hřebíčková a fenyklová silice propůjčuje pastě Herbadent jedinečnou vůni a svěžest. Ženšen vstřebávaný ústní sliznicí účinně podporuje zpevňování a stahování dásní a napomáhá celkové regeneraci dutiny ústní.
Jemné abrazivní částice pasty pomáhají mechanicky odstranit bakteriální zubní plak. Pasta obsahuje pouze pěnidla na přírodní bázi.
Nezapomínejte, že žádná zubní pasta nemůže nahradit význam mechanického čištění zubů a dásní pomocí zubního kartáčku.

Použití:
Čistěte si zuby minimálně 2x denně po jídle. Nezapomínejte na pravidelnou návštěvu svého zubního lékaře a ošetření u dentální hygienistky každých 6 měsíců.

Složení:
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua Purificata, Polyethylenglycol-32, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.),
Sodium Sweetalmondamphoacetate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Saccharin, Eugenia Caryophyllus Oil, Panax Ginseng Root Ext., Foeniculum Vulgare Oil, Sodium Saccharin.

Upozornění:
Přestože bylinná ústní voda Herbadent neobsahuje chemická barviva, ani fluor, nedoporučujeme ji polykat. Není též vhodná pro děti do 3 let.
Uchovávejte mimo dosah dětí!

Nejprodávanější

Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 391,00 Kč Koupit


MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 103,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 331,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 405,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 541,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 722,00 Kč Koupit