Fytofontana Gyntima vaginál.čípky Prob. Forte 10ks

Fytofontana Gyntima vaginál.čípky Prob. Forte 10ks
Výrobce: Fytofontana UK Limited (GB )
Kód zboží: 3842359
Kód ZP: 0
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 171,90 Kč
Cena: 208,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

GYNTIMA Vaginální čípky probiotica forte

Probiotica jsou živé organismy, které v dostatečném množství vyvolají zlepšení zdravotního stavu hostitele. Nacházejí se v pochvě, z kterých nejznámější jsou laktobacily. Lactobacillus acidophilus, který je přítomný v pochvě a vytváří zde kyselé prostředí vekterém původci choroby hynou. Každá změna , která vede ke snížení počtu Döderleinovho laktobacilu (Lactobacillus acidophilus), mění zdravé kyselé prostředí v pochvě, což nepřímo zvyšuje možnost zánětu pochvy a vede ke vzniku výtoku. Rozmnožující se patogeny napadají nejen oddělený epitel (krycí tkáň), ale i stěnu pochvy a zapřičiňující ztenčování epitelu a jeho rozšiřování cév. Tímto způsobem se ochranná schopnost pochvy ničí a otevírá cestu projiné , často i velmi nebezpečné patogeny.

Zdravá sliznice pochvy snižuje možnost přenášení většiny sexuálně přenosných infekcí a zajišťuje relativní ochranu i před recidivami. Vaginální čípky probiotica forte vytvářejí živnou půdu pro laktobacily nacházející se ve vaginální flóře a zabezpečují jejich optimální rozmnožovaní. Tyto přirozeně mléčné kultůry chrání před škodlivými bakteriemi a infekcemi a zajišťují přirozenou biologickou rovnováhu v pochvě. Laktobacily potlačují množení hnilobných a plísňotvorných bakterií, tzv. kvasinek Candida albicans. Kvůli zvýšení účinnosti vaginální čípky probiotica forte obsahují antiseptický olej Tea tree (Maleleuca Alternifolia), který výrazně účinkuje proti bakteriím a plísním způsobujícím infekce, odstraňuje výtoky, pálení, tlumí svědění. Napomáhá k vytvoření a obnovení přirozených bakteriálních kultůr a přirozené úrovně vlhkosti v pochvě. Poskytuje úlevu při příznacích suchosti, svědění, pálení, podráždění a diskomfortu, které se může vyskytnout ve všech etapách života ženy. Vaginální čípky probiotica forte obsahují přirozené, organismu neškodné látky. Složení je obohacené taktéž o výtažek ze šalvěje, který má antimykotické, protizánětlivé, dezinfekční a hydratační účinky.

Použití:
Vaginální čípky probiotica forte se doporučují používat dlouhodobě jako součást pravidelné starostlivosti o zdravé prostředí pochvy. Zvlášť účinné je používání čípků v období menopauzy a laktace.
Vaginální čípky probiotica forte se dobře uplatní i v následujících případech:
fyziologická (ne chemická) eliminace mírných forem bakteriálních a mykotických infekcí.
při užívání antibiotik nebo jiných prostředků, které ničí baktérie, případně při použití drastického poševního dezinfekčního prostředku, který způsobí poškození přirozené flóry tvořené Döderleinovým laktobacilom
při výtoku, při používání antikoncepčních tablet, nebo při nitroděložním tělísku
při objevení se výtoku po návštěvě koupaliště, nebo po pohlavním styku při výtoku neznámého původu (fluor vaginalis) , nebo v případech mírné bakteriální
vaginitídy, kde použití antiinfekční terapie není potřebné

Dávkovaní a způsob použití:
Doporučuje se aplikace 1x denně, nejlépe večer před spaním po večerní hygieně. Doba používání - 10 dní.

Upozornění:
Pokud problémy přetrvávají i po několikadenním používání čípků, je nutné se obrátit na gynekologa. Použití vaginálních čípků u mladých děvčat je třeba vždy konzultovat s lékařem. Po gynekologických zákrocích je třeba se o vhodnosti použití čípků poradit s lékařem. Případné jiné zbarvení je zapříčiněné rostlinnými složkami, které přípravek obsahuje.

Uchovávejte mimo dosah dětí!

Výrobce:
Fytobiotech, s. r. o.
K Vrcholu 2347/6
130 00 Praha 3
Česká republika

Nejprodávanější

MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 101,00 Kč Koupit


Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 367,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 339,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 396,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 541,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 709,00 Kč Koupit