ESTHEDERM EXCELLAGE EYE CARE
15ML

ESTHEDERM EXCELLAGE EYE CARE
Výrobce: Institut Esthederm (F )
Kód zboží: 3770378
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 1 892,56 Kč
Cena: 2 290,00 Kč
Kusů:
 

Doprava zdarma

Informace o zboží

Oční krém
Hustota - výživa - zářivost

Pokožce vrací hustotu a otevírá pohled v oblasti očního okolí: technologie REPAIR+ ve spojení s biomimetických peptidem obnovuje strukturu a pevnost pokožky a zároveň ji regeneruje. Trio účinných aktivních složek bojujících proti únavě omlazuje a osvěžuje oblast očního okolí, která díky tomu působí méně unaveně. Okolí očí je hustší, odpočaté, otevřené a proto vypadá mladší.
Vyživuje: ušlechtilý a vzácný olej z kamélie, která se sklízí jednou ročně na ostrově Jeju - v lokalitě zapsané do Seznamu světového dědictví UNESCO. Je bohatý na kyseliny omega -3, -6, -9 a pokožku vyživuje do hloubky. Zároveň zajišťuje lepší soudržnost buněk v epidermu.
Navrací rozzáření: glyko-biopolymer rostlinného původu vyhlazuje mikropovrch pokožky, viditelně zlepšuje její texturu a oživuje její rozzáření.
Chrání před oxidačním stresem: patentovaná technologie GLOBAL CELLULAR PROTECTION eliminuje volné radikály a chrání pokožku před fotostárnutím a agresivními vlivy prostředí.

Otvírá oči, zmírňuje jejich napětí a opticky je zvětší. Vyživuje, obnovuje zářivost v oblasti očí a trvale dodává hustotu. Hedvábná krémová textura s pudrovým efektem na dotek.
Oční okolí je mimořádně příjemné na dotek, vyživené a navíc vypadá viditelně svěžejší a zářivější. Tmavé kruhy a otoky nejsou tak výrazné. Vrásky a kohoutí stopy se postupně ztrácejí.

Aplikace:
Nanášejte ráno a večer pomocí zamakového aplikátoru, přičemž krém jemně vklepejte v okolí celých kontur očí, ideálně pomocí specifických pohybů, které doporučuje Institut Esthederm.

Nejprodávanější

Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 389,00 Kč Koupit


MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 105,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 327,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 405,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 722,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 547,00 Kč Koupit