CICATRIDINA mast 30g

CICATRIDINA mast 30g
Výrobce: Farma-Derma s.r.l. (I )
Kód zboží: 8032595870470
Kód ZP: 0
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 316,96 Kč
Cena: 355,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

CICATRIDINA MAST pro vnější použití
SLOŽENÍ
Voda, tekutý parafín, cetylstearylalkohol, olej ze sladkých mandlí, polyoxyetylén (2) stearyléter, polyoxyetylén (21) stearyléter, glycerin, sorbitol 70%, silikonový olej, diglukonát chlorhexidinu 20%, imidazolidinylová močovina, sodná sůl kyseliny hyaluronové, dvojsodná sůl EDTA, BHT.
BALENÍ
Balení masti CICATRIDINA obsahuje jednu tubu s 30 g e.
KLINICKÉ INFORMACE
POPIS A DUVODY PRO POUŽITÍ
Mast CICATRIDINA působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, mukopolysacharidu, který je hojně distribuován v mnoha tělesných tkáních. Kyselina hyaluronová slouží jako strukturální podpora a přináší tak tkáním napětí, výživu a pružnost. Četné klinické studie prokázaly schopnost kyseliny hyaluronové urychlit a zlepšit proces reepitelizace a obnovy tkání.

Indikace: Pomocná léčba při procesech hojení povrchových a hlubokých ran (oděrky, tržné rány, popáleniny, operační rány, proleženiny a vředy) jakéhokoliv původu.

Kontraindikace: Důvodem pro nepoužívání masti je individuální přecitlivělost na některou ze složek produktu.

Těhotenství a laktace: Bezpečnost použití masti CICATRIDINA v průběhu těhotenství a kojení nebyla prokázána. Za těchto okolností je vhodné kontaktovat vašeho lékaře.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů: nemá vliv.

Interakce s jinými produkty: Interakce s jinými produkty nejsou známy, proto je před použitím masti CICATRIDINA současně s jinými zdravotnickými prostředky nebo léky k lokálnímu použití vhodné kontaktovat lékaře.

Návod k použití: Před každou aplikací důkladně očistěte místo, které má být ošetřeno. Naneste na postižené místo 2krát až 3krát denně jemnými masážními pohyby. V případě potřeby překryjte gázou. Z hygienického hlediska je správné si umýt ruce před a po použití zdravotnického prostředku.

Doba a délka aplikace: Aplikujte 2krát až 3krát denně podle lékařského předpisu. Délka použití závisí na vývoji příznaků v případě potřeby se mast CICATRIDINA může používat dlouhodobě.

Nežádoucí účinky: Zvláště prodloužené používání všech místně aplikovaných přípravků může vést k projevům přecitlivělosti. V těchto případech léčbu přerušte a poraďte se svým lékařem za účelem zahájení vhodné léčby. Pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, které nejsou popsány v tomto příbalovém letáku, informujte svého lékaře nebo lékárníka.

Doba použitelnosti a skladování: Datum použitelnosti je uvedeno na obalu (EXP) a vztahuje se na produkt v neotevřeném a správně skladovaném obalu. Nepoužívejte po datu vyznačeném na obalu, nebo pokud je obal otevřen nebo poškozen. Uchovávejte zdravotnický prostředek dobře uzavřený, mimo světla a tepla.

Uchovávejte mimo dosah dětí!

Výrobce:
Farma-Derma S.r.l.
Via Giovanni Livraghi, 1, 40121 Bologna BO, Itálie

Nejprodávanější

Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 391,00 Kč Koupit


MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 104,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 331,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 405,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 541,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 722,00 Kč Koupit