Carbofit rostlinné tobolky
60 tobolek

Carbofit rostlinné tobolky
Výrobce: DACOM PHARMA (CZ )
Kód zboží: 8594011210203
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 141,96 Kč
Cena: 159,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

Carbofit - aktivované dřevěné uhlí, je zejména vhodný na pročištění těla. Na rozdíl od uhlí živočišného původu je až o 80 % účinnější. Carbofit adsorbuje látky, ale neodvádí z těla živiny, vitamíny a minerály, proto si vysloužil přezdívku "Chytré uhlí".

Popis produktu
Carbofit je aktivované dřevěné uhlí, v podobě prášku.

Carbofit působí např. při problémech jako jsou: průjem zácpa nadýmání pročišťuje střeva reguluje střevní pochody

Neobsahuje cukr, umělá barviva a ochucovadla, škrob a konzervační látky.

Carbofit - aktivované dřevěné uhlí, je zejména vhodný na pročištění těla od škodlivin, které se rády usazují ve vnitřních orgánech. Na rozdíl od uhlí živočišného původu je Carbofit až o 80 % účinnější a neobsahuje rakovinotvorné příměsy. Carbofit adsorbuje jedovaté látky, ale neodvádí z těla živiny, vitamíny a minerály, proto si vysloužil přezdívku „Chytré uhlí".

Má Carbofit i jiná plus? disponuje velkou adsorpční kapacitou váže toxické látky jde o přípravek na čistě přírodní bázi nepoškozuje střevní flóru neobsahuje konzervanty, dochucovadla a barviva

Pro koho je Carbofit určen? pro všechny, kteří chtějí mít své tělo v pořádku pro ty, kteří potřebují odstranit z těla škodliviny pro ty, kteří chtějí příznivě ovlivnit činnost střev

Složení: 1 složka Carbofit: přírodní aktivované dřevěné uhlí.
Balení: obsahuje 60 tobolek přípravku Carbofit.
Užívání Pro dospělé: 1-2 tobolky za den nejlépe mezi jídly. Zapít dostatečným množstvím vody. Pro děti poloviční dávka. z www.gigalekarna.cz
Carbofit napomáhá: odstraňuje (adsorbuje) jedy z těla snižuje hladinu cholesterolu v krvi odlehčuje střevní nevolnosti (průjmy) při zažívacích potížích při nachlazení pohlcuje bakterie v hrdle odstraňuje zápach z úst reguluje střevní pochody

Je Carbofit novinka?

Je i není. Dřevěné uhlí s úspěchem používali už staří Indiáni, dávno před tím, než připluli Evropané do Ameriky. O jeho adsorpčních schopnostech, stejně jako o vynikajícím prostředku při střevních potížích se ví už řadu let. V naší zemi se jedná spíše o novinku, i když je u nás poměrně dobře známé živočišné uhlí, které se hojně užívalo při průjmech a plynatosti. Nikdy se však nepoužívalo na pročištění - detoxikaci organismu. Aktivované dřevěné uhlí je až o 80% účinnější než uhlí živočišné a navíc neobsahuje rakovinotvorné příměsi.

Co to je adsorpce?

Většina lidí se domnívá, že došlo k tiskové chybě, že správné slovo je absorpce. Ale ve skutečnosti jsou to dvě odlišná slova s rozdílným významem.

Jaký je rozdíl mezi absorpcí a adsorpcí ?

Absorpce: pohlcení, či vstřebávání jedné látky druhou. Absorbentem je pak látka, která umí vstřebat, pohltit či obklopit jedovatou látku a odvést z těla ven. Existuje však riziko, že při cestě trávicím traktem může dojít k uvolnění jedovaté látky zpět do organismu, protože tyto vazby nejsou příliš pevné.
Adsorpce: přichycení látky k povrchu jiné látky. Toto "navázání" je velmi pevné a zabraňuje následnému uvolnění jedů zpět do organismu. V praxi to vypadá tak, že Carbofit při cestě organismem vychytává jedy, zbavuje je jejich škodlivého účinku, nahromadí (naadsorbuje) je na svém povrchu a bezpečně odvede z těla ven. Dřevěné uhlí má vynikající schopnost vychytávat různé plyny, těžké kovy, jedy a další chemické látky - je schopný navázat na sebe až tisícinásobky své váhy.
Víte že, v některých zemích patří aktivované dřevěné uhlí k vybavení ambulancí a odděleních první pomoci je používán i pro použití při otravách je doporučován lékaři jako součást domácích lékárniček, hlavně v rodinách s malými dětmi funguje jako první pomoc v případech otravy jedovatými látkami nebo léky, ale i v případě střevních potíží obecně platí pravidlo, že čím dříve se aplikuje dřevěné uhlí tím větší naděje na zlepšení aktivované uhlí účinkuje velmi rychle - už během jedné minuty.

Jak aktivované dřevěné uhlí užívat?

Jedním z výrobků z aktivovaného dřevěného uhlí je Carbofit a na jeho příkladě, bychom si mohli způsob užívání trochu přiblížit.

Tobolky Carbofitu jsou pohodlnější na užívání - spolknou se a je to.

Nejprodávanější

Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 389,00 Kč Koupit


MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 105,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 327,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 405,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 722,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 547,00 Kč Koupit