Vibovit imunity jelly 50

Vibovit imunity jelly 50
Výrobce: Otmuchov (PL )
Kód zboží: 3647048
HEM: Čestné prohlášení
Dodání: 1-2 dny
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 157,14 Kč
Cena: 176,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

VIBOVIT Imunity 50 želé
Vibovit pro podporu zdravé imunity dětí. Je doporučován dětem od 3 let, jejichž pravidelná fyzická zátěž zvyšuje požadavky na příjem vitamínů a minerálů.

Výhody výrobku
Pro zdravou imunitu dětí.
S vynikající chutí černého bezu.
100% přírodní barviva a aroma.
11 vitaminů a minerálních látek.
Aktivní látky
Vitamin D - přispívá k normální funkci imunitního systému. Dále k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu a k normální hladině vápníku v krvi. Podporuje udržení normálního stavu kostí a zubů a udržení normální činnosti svalů.
Vitamin C - přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidačním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k normální tvorbě kolagenu.
Vitamin A - přispívá k normálnímu metabolismu železa, k udržení normálního stavu sliznic, pokožky a zraku. Dále přispívá k normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu specializace buněk.
Vitamin E - přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Vitamin B3 - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Dále k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, k udržení normálního stavu sliznic, pokožky.
Vitamin H, B7 - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, dále k udržení normálního stavu vlasů, sliznic a pokožky. Kyselina listová - přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální krvetvorbě, k normálnímu metabolismu homocysteinu a syntéze aminokyselin.
Vitamin B12 - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a metabolismu homocysteinu, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek a normální funkci imunitního systému. Přispívá dále ke snížení míry únavy a podílí se na procesu dělení buněk.
Zinek - přispívá k normálnímu metabolismu kyselin, zásad, sacharidů, makroživin, mastných kyselin, vitaminu A, k normální syntéze bílkovin. Dále přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím, k normální syntéze DNA, k normální plodnosti a reprodukci. K udržení normálního stavu kostí, vlasů, pokožky a zraku a k normální funkci imunitního systému. Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a podílí se na procesu jejich dělení.
Selen - přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů, k normální činnosti štítné žlázy. Dále přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Složení výrobku
Vitamin C 50 mg (63 % RHP), niacin 8 mg (50 % RHP), vitamin E 6 mg (50 % RHP), zinek 5 mg (50 % RHP), vitamin B6 0,6 mg (43 % RHP), vitamin A 450 µg (56 % RHP), kyselina listová 200 µg (100 % RHP), selen 30 µg (55 % RHP), biotin 12 µg (24 % RHP), vitamin D 5 µg (100 % RHP), vitamin B12 1,2 µg (48 % RHP) v jednom želé bonbónu.

Doporučené dávkování
Děti od 3 let užívají 1-2 želé bonbóny denně.
Důležité upozornění
Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neužívejte při známé přecitlivělosti na jakoukoliv složku výrobku.

Nejprodávanější

MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 101,00 Kč Koupit


Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 367,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 339,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 396,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 541,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 709,00 Kč Koupit