GS Probio Glukan cps.60 ČR/SK

GS Probio Glukan cps.60 ČR/SK
Výrobce: GREEN - SWAN PHARMACEUTICALS CR, A.S. (CZ )
Kód zboží: 4698602
HEM: Čestné prohlášení
Dodání: 1-2 dny
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 356,25 Kč
Cena: 399,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

Kombinace probiotik a betaglukanu + selen a vitamin D pro podporu imunitního systému. GS ProbioGlukan je doplněk stravy vhodný pro děti i dospělé k celoročnímu užívání i pro podporu v období zvýšené zátěže organizmu během chladných měsíců roku.
Obsahuje kombinaci 9 velmi odolných kmenů probiotických bakterií a betaglukan z kvasinky pivní, vyznačující se vysokou 80% čistotou.

Hlavní vlastnosti
kombinace probiotik a kvasničného betaglukanu
denní dávka vitaminu D3
selen a vitamin D podporují imunitní systém
pro dospělé i děti
čisté složení bez cukru, sladidel, konzervantů či umělých barviv
Aktivní látky v přípravku GS ProbioGlukan
Probiotika: Přirozenou součástí trávicí soustavy je střevní mikroflóra, tvořená miliardami prospěšných bakterií, které mají nezastupitelný význam pro fungování organizmu. Složení a dobrou funkčnost mikroflóry však může ovlivnit celá řada faktorů.
Jedná se například o nesprávné stravování (smažená, konzervovaná, průmyslově zpracovaná strava), zatížení organismu, stres, užívání antibiotik a další.
GS ProbioGlukan obsahuje unikátní kombinaci devíti velmi odolných kmenů probiotických bakterií, které se přirozeně vyskytují ve střevní flóře a mohou ji v případě potřeby efektivně doplnit.

Betaglukan: Přípravek GS ProbioGlukan obsahuje betaglukan z kvasinky pivní (Saccharomyces cerevisiae). Tento betaglukan se u nás používá nejčastěji, protože je pro náš organismus nejpřirozenější a také biologicky nejaktivnější.

Vitamin D3 má obrovský význam pro imunitu, to znamená vlastní ochranu organizmu před vnějšími vlivy, zejména virového a bakteriálního původu. Přispívá ke správnému vstřebávání/využití vápníku a fosforu v těle a k udržení zdravých kostí i zubů.
Naše tělo je schopné část své potřeby vitaminu D vytvořit v kůži, pokud ji vystavíme slunečním paprskům. V našich zeměpisných podmínkách to však často nestačí, a tak jsme odkázáni na jeho příjem ze stravy.

Selen patří mezi nezbytné minerály pro náš organizmus a účastní se řady biologických funkcí: podporuje správné fungování imunitního systému, je silným antioxidantem, je důležitý pro dobrý stav vlasů a nehtů a pro správnou činnost štítné žlázy.

Nejprodávanější

MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 101,00 Kč Koupit


Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 367,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 339,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 396,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 541,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 709,00 Kč Koupit