Cannaderm Venosil konopné mazání 100ml

Cannaderm Venosil konopné mazání 100ml
Výrobce: SIMPLY YOU (USA)
Kód zboží: 8594054230435
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 159,50 Kč
Cena: 193,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

Venosil konopné mazání pro zevní aplikaci na pokožku dolních končetin s projevy syndromu těžkých nohou, křečových žil (varixů), metliček (flebektázií) a otoků. Chladivý gel se lehce vstřebává, nelepí. Pravidelná jemná masáž venosilem je ideální pro osvěžení unavených, těžkých nohou a zmírnění obtíží např. u zaměstnání s dlouhým stáním či sezením, v těhotenství nebo při problémech s nadváhou.

Účinné látky: konopný olej, sibiřská jedle, kostival, arnika, fenykl, řepík, máta, měsíček, šalvěj, rutin

Velmi účinná receptura využívá regenerační a zvláčňující účinky oleje z léčivého konopí a hojivé vlastnosti kostivalu, arniky, měsíčku, řepíku, fenyklu a rutinu. Gel obsahuje vysoké zastoupení přírodních látek, které podporují funkčnost cév, pevnost cévních stěn, ale i hojení a regeneraci. Venosil je určen pro každodenní ošetřování nohou při projevech žilní nedostatečnosti jako jsou pocity únavy a těžkých nohou, výskyt křečových žil (varixů), metliček (flebektázií), otoků a bolesti nohou. Gel má jemně chladivý efekt, lehce se vstřebává a nelepí, proto je možné jej aplikovat i několikrát denně podle potřeby. Lehké zabarvení gelu je dáno vysokým obsahem přírodních látek, na pokožce se neprojevuje. Venosil je vhodný jak pro prevenci vzniku žilní nedostatečnosti např. u zaměstnání s dlouhým stáním či sezením, tak zejména pro doplňkovou péči při řešení již vzniklých obtíží. Pravidelná péče o nohy a jemná masáž nohou venosilem přispívá ke zmírnění obtíží, lepšímu prokrvení a fungování cév na dolních končetinách. Gel nepoužívejte na otevřené bércové vředy ani na jinak poraněnou pokožku.


použití
gel jemně vetřete v tenké vrstvě do dolních končetin, postupujte vždy od chodidel přes kotníky směrem k srdci. Aplikaci opakujte i několikrát denně podle potřeby, zejména v případě již vzniklých obtíží. Do míst s viditelnými křečovými žilami či metličkami můžete jemně bez přílišného tlaku nanést větší množství gelu.

Před oblékáním nechte gel na pokožce zaschnout. Po aplikaci gelu si umyjte ruce.

složení
Aqua, Alcohol denat., Cannabis Sativa Seed Oil, Symphytum Officinale Extract, Polyacrylamide, Arnika Montana Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Ascorbic Acid, Mentha Piperita Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Rutin, Abies Sibirica Oil, Calendula Officinalis Extract, Lecithin, Cymbopogon Citratus Oil, Allantoin

Hmotnost: 100ml

Uchovávejte mimo dosah dětí!

Výrobce:
Simply You Pharmaceuticals a.s.
Roháčova 188/37
130 00 Praha 3

Nejprodávanější

Niquitin mini 4mg pas.cmp.3x20ks

Cena: 391,00 Kč Koupit


MUCONASAL PLUS

1,18MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML

Cena: 103,00 Kč Koupit


ESSENTIALE

300MG CPS DUR 100

Cena: 331,00 Kč Koupit


Niquitin Clear 21mg tdr.emp. 7ks

Cena: 405,00 Kč Koupit


NiQuitin Freshmint 4 mg gum.mnd.100 I

Cena: 541,00 Kč Koupit


VICHY Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Cena: 722,00 Kč Koupit